Corona

 

Sinds enkele maanden is het Corona Virus het gesprek van de dag op de hele wereld.

Zoals iedereen, hebben ook wij maatregelen getroffen. de afspraken die gepland stonden in maart, april en mei hebben wij door kunnen schuiven naar juni en juli. Helaas waren er ook enkele bruiloften die verzet moesten worden naar een latere datum en zelfs naar volgend jaar. Deze bruiloften zullen ten alle tijden voorrang hebben op andere foto-shoots. Die éne dag in je leven is speciaal en dat deze door de huidige omstandigheden verzet moet worden is al balen genoeg. Wij hopen op jullie begrip, bedankt!

 

UPDATE: Maatregelen & Versoepelingen:

Sinds de aankondiging van enkele versoepelingen omtrent de maatregelen, heb ik nauw contact met het Corona Team van Gemeente Oosterhout. Samen bekijken we regelmatig elke vorm van een  foto-shoot en of deze kan én mag plaatsvinden en op welke manier. Hieronder vindt je beknopt welke wel en welke niet kunnen plaatsvinden. Onderaan de pagina, is uitgebreid per foto-shoot te vinden hoe deze er nu uit zal zien (brief van 08-05-2020).

 

Klik op de afbeelding voor een vergroting!

'STAY HOME!' Fotosessies: Route Dagen!

Voor jullie een unieke herinnering aan deze bizarre tijd, voor mij een kleine bijdrage zodat DoDiLa Foto's kan blijven bestaan... de 'STAY HOME' Fotosessies!

Een Stay Home Fotosessie ervaar ik als heel waardevol in deze roerige tijden. Vooral speciale momenten die nu anders zijn dan normaal, worden als heel bijzonder ervaren door mijn klanten. Denk aan verjaardagen of een (k)raamvisite. Tijdens een Stay Home Fotosessie zullen jullie in jullie eigen huis en tuin zijn, en maken we een korte fotosessie met dingen die jullie samen zoal doen. Denk aan spelletjes spelen, buiten spelen, boekjes lezen, thuiswerken of samen koekjes of een taart bakken. Hieronder in de video is te zien hoe wij te werk gaan en hoe we deze fotosessie invullen. Heb je eigen wensen? Geef dit dan ook zeker aan!

Sinds kort zijn er enkele versoepelingen ingegaan, en kunnen wij bijna alle foto-opdrachten weer doen. Maar... omdat de Stay Home Fotosessies nog steeds enorm worden gewaardeerd en als waardevol worden beschouwd, is deze nog steeds te boeken! Dit kan de 'Regular'-Fotosessie zijn, of de 'Special'-Fotosessie zijn. Verjaardagen en (k)raamvisites vallen onder de 'Special', omdat deze meer tijd in beslag nemen.

Voor vragen, of het boeken van een Stay Home Fotosessie bij jou thuis, óf cadeau te geven, kan je contact met ons opnemen via het contactformulier.

 

Kosten 'Special': €55,-

Kosten 'Regular': €35,-

 

De foto's krijg je digitaal toegestuurd in hoge resolutie.

'STAY HOME!' Fotosessie: Verjaardagen!

Het kan zijn dat je graag wilt dat ik bij jullie langs kom voor een 'STAY HOME!' Fotosessie op de verjaardag van jezelf, een dierbare, je kind. Natuurlijk kom ik deze unieke dag graag bij je vastleggen!

Een verjaardag in deze tijd is totaal anders, dan voorheen. Vooral voor kinderen is dit best een ommezwaai. Veel ouders ondernemen voor die speciale dag allerlei dingen om er toch een té gekke (en onvergetelijke) dag van te maken voor hun kind! Familie en vrienden komen om beurten langs voor op de stoep, of gooien een kaartje in de bus. Samen met het gezin kaarsjes uitblazen en daarna samen die heerlijke verjaardagstaart aansnijden en lekker opeten natuurlijk!
Zo was ik ook bij Keira die 2 april 9 jaar werd! Ik hoor haar nog zeggen: "Dit is echt de allerleukste verjaardag ooit!". Dan heb je het als ouders toch goed gedaan!!

'STAY HOME!' Fotosessie: (K)raamvisite!

Na 9 maanden wil je zó ontzettend graag jouw geliefde kindje showen aan al je dierbaren. Iets wat elke papa en mama nu niet/nauwelijks kan i.v.m. het coronavirus. Anders dan normaal, maar misschien wel nóg specialer dan normaal... Ook een beetje 'gekkig', want die kleine vingertjes, wangetjes en voetjes wil je zo graag voelen...

Voor mij is dit enorm bijzonder om te mógen doen, om hier getuigen van te mogen zijn en dit bijzondere moment vast te leggen... en ondanks dat ik het 'normale werken' erg mis, maakt dit toch écht heel veel goed!

In onderstaande video heeft de vriendengroep van Monique en Dave, hen totaal verrast met deze speciale fotosessie. Monique was enorm verrast en wist niet wat haar over kwam! 

Een foto zegt meer dan 1000 woorden.... is in dit geval écht van toepassing!

Welkom Lynn!

Hieronder zie je enkele video's van verschillende 'Stay Home!' Fotosessies die ik onlangs heb mogen verzorgen in Oosterhout.

Agenda:

Alle foto-shoots en foto-opdrachten die gepland stonden in maart, april en mei, zijn opnieuw ingepland in (met name) juni en juli. 

Wij hebben meer datums ingepland in onze agenda, om ook nieuwe aanvragen te kunnen inboeken. Hierdoor kán het iets langer duren voor foto's worden opgeleverd. Wij hopen op jullie begrip!Wees lief voor elkaar!
Wees zuinig op elkaar!

Hopelijk tot snel....

Corona Update 23 maart 2020
Word – 35.9 KB 77 downloads
Corona Update 08 mei 2020
Word – 1.4 MB 39 downloads