Corona

 

Sinds enkele weken is het Corona Virus het gesprek van de dag op de hele wereld.

Na aanleiding van de persconferentie van 23 maart 2020, hebben wij verdere maatregelen getroffen met betrekking tot álle Foto-SHoots en Foto-Opdrachten die voorlopig in de planning staan. Hieronder vindt u de brief die is verzonden naar alle deelnemers van twee edities van het Speed-SHooten én alle andere klanten die een Foto-SHoot gepland hadden staan.

 

Steun de kleine ondernemer:

Natuurlijk balen wij ook flink van alle maatregelen die in het leven zijn geroepen. Maar we weten dat dat voor nu écht even nodig is! Maar dat balen is daarmee niet weg... Als kleine ondernemer, volg je een passie die in je hart zit, en die passie moet je nu even tijdelijk op pauze zetten. En dat is zuur en doet pijn... 

Om ook mij als kleine ondernemer te steunen, zijn er toch wat dingetjes die jullie zouden kunnen doen. Bijvoorbeeld een Cadeaubon aanschaffen mét extra waarde (cadeautje van mij), of bestel een leuk cadeau voor jezelf of voor je dierbaren en naasten. Nu je familie en vrienden tijdelijk niet of minder kan zien, is het fijn om ze even een hart onder de riem te steken en te laten weten dat je aan ze denkt. Dit kan door middel van de Houten Foto Cadeaus (zie webshop!) of een mooie wanddecoratie van de allermooiste TOP kwaliteit in Nederland! Deze opties zijn uiteraard mogelijk met foto's die gemaakt zijn door DoDiLa Foto's, maar kan ook zeker met een foto die je zelf hebt gemaakt of in je bezit hebt.

Namens deze kleine ondernemer.... BEDANKT!!!

 

Agenda verschuivingen:

Voor alle klanten die de komende periode een Foto-Shoot gepland hebben staan, is de brief hieronder terug te lezen die per mail naar iedereen is toegestuurd..

Mocht je vragen hebben, stel deze dan gerust!

Dit kan via het Contactformulier.

 

 

 

Wees lief voor elkaar!

Wees zuinig op elkaar!

 

Hopelijk tot snel....

 

Corona Update 23 03 2020
Word – 35.9 KB 21 downloads