Corona

 

Sinds het Corona Virus zijn intrede heeft gedaan in onze samenleving, is er veel veranderd. Ook DoDiLa Foto's heeft een tijd niets kunnen doen. Maar na enkele weken besloot ik 'Stay Home!' Fotosessies te maken. Hieronder een klein overzicht van een unieke fotoshoot in een bijzondere tijd...

'STAY HOME!' Fotosessie: Verjaardagen!

Een verjaardag in deze tijd is totaal anders, dan voorheen. Vooral voor kinderen is dit best een ommezwaai. Veel ouders ondernemen voor die speciale dag allerlei dingen om er toch een té gekke (en onvergetelijke) dag van te maken voor hun kind! Familie en vrienden komen om beurten langs voor op de stoep, of gooien een kaartje in de bus. Samen met het gezin kaarsjes uitblazen en daarna samen die heerlijke verjaardagstaart aansnijden en lekker opeten natuurlijk!
Zo was ik ook bij Keira die 2 april 9 jaar werd! Ik hoor haar nog zeggen: "Dit is echt de allerleukste verjaardag ooit!". Dan heb je het als ouders toch goed gedaan!!

'STAY HOME!' Fotosessie: (K)raamvisite!

Na 9 maanden wil je zó ontzettend graag jouw geliefde kindje showen aan al je dierbaren. Iets wat elke papa en mama nu niet/nauwelijks kan i.v.m. het coronavirus. Anders dan normaal, maar misschien wel nóg specialer dan normaal... Ook een beetje 'gekkig', want die kleine vingertjes, wangetjes en voetjes wil je zo graag voelen...

Voor mij is dit enorm bijzonder om te mógen doen, om hier getuigen van te mogen zijn en dit bijzondere moment vast te leggen... en ondanks dat ik het 'normale werken' erg mis, maakt dit toch écht heel veel goed!

In onderstaande video heeft de vriendengroep van Monique en Dave, hen totaal verrast met deze speciale fotosessie. Monique was enorm verrast en wist niet wat haar over kwam! 

Een foto zegt meer dan 1000 woorden.... is in dit geval écht van toepassing!

Welkom Lynn!

Hieronder zie je enkele video's van verschillende 'Stay Home!' Fotosessies die heb mogen verzorgen in Oosterhout.