Bruiloft

 

Gefeliciteerd! Jullie zijn verloofd!

Naast locaties, trouwkleding, uitnodigingen etc., is er ook de zoektocht naar de fotograaf die jullie dag vastlegt. Een dag die jullie altijd zal bij blijven, maar ook een dag die vliegensvlug voorbij gaat. Een dag waarin jullie elkaar de hand geven en in het middelpunt staan tussen jullie familie en/of vrienden. Een dag vol liefde en warmte...!

 

Als fotograaf van jullie mooiste dag, vind ik het erg belangrijk dat ik jullie vantevoren een beetje leer kennen. Wat zijn jullie wensen, wat vinden jullie mooi en hoe gaat jullie mooiste dag eruit zien? Daarom plan ik altijd een voorgesprek in. In dit voorgesprek vertellen jullie mij een beetje over jullie zelf, over welke plannen al klaar liggen voor dé dag en welke locaties het toneelstuk zullen zijn. Natuurlijk kunnen jullie mij ook al jullie vragen stellen! Dit mag ook ná het voorgesprek als er nog iets te binnen schiet. Graag neem ik tijdens het voorgesprek de tijdlijn door, en overleg ik met jullie wanneer de 'belangrijke' foto-momenten plaatsvinden. Is er genoeg tijd en hóe moeten deze foto-momenten eruit komen te zien. Denk aan de foto-shoot van jullie als bruidspaar, maar ook bijvoorbeeld samen met jullie naasten. 

 

Tijdens een Bruiloft, vind ik het als fotograaf belangrijk dat ik niet zichtbaar ben. Ik ben 'slechts' een getuige van jullie mooiste dag! Op de achtergrond en vooral niet met aanwijzingen richting jullie of jullie gasten. Uitzondering op de foto-shoot van jullie als bruidspaar en eventueel samen met jullie naasten.

Er zijn veel fotografen en een keuze hierin maken, is niet gemakkelijk. Kijk rond in de vele portfolio's die de meeste fotografen op hun website hebben. Spreken de foto's jullie aan? Spreekt de fotograaf je aan. Hij of zij is tenslotte getuige van jullie dag! Én degene die jullie mooiste dag moet omzetten naar een tastbare herinnering. 

 

Als de foto's hierboven jullie aanspreken en jullie het grote vermoeden hebben dat ik zou passen in het complete plaatje tijdens jullie trouwdag, neem dan zeker contact met me op via het contactformulier, om een vrijblijvend voorgesprek in te plannen. 

Maar ook als je vragen hebt of graag meer informatie zou willen, dan hoor ik graag van jullie.

 

Succes met alle beslissingen, keuzes, maar ook zeker de voorpret! En wie weet zie ik jullie snel!

Hieronder een overzicht van de verschillende pakketten waar jullie uit kunnen kiezen tijdens de boeking.

 

Klik op de afbeelding voor een vergroting!

Ga naar het Contactformulier.