Kinderfeestje

 

Wil jij samen met je vriendinnen (en vriendjes) als echte fotomodellen op de foto? Boek dan snel jouw kinderfeestje met DoDiLa Foto's!

Naast de fotoshoot, is er ook de mogelijkheid om jullie make-up door een echte visagiste te laten verzorgen. Zij zorgt ervoor dat jullie extra stralen op de foto!

Ieder kind mag apart op de foto, daarnaast wordt er ook een groepsfoto gemaakt en kunnen alle kindjes die zijn uitgenodigd nog apart met de jarige op de foto. Daarna gaan jullie aan de slag met het versieren van de fotolijstjes die ik mee neem. Ook heb ik een Decoratie-doos vol met stickertjes, bloemetjes, hartjes en nog veel meer. Zo wordt jouw fotolijstje echt van jou! Terwijl jullie lekker aan het knutselen zijn, ga ik aan de slag met een snelle selectie en nabewerking van enkele foto's. Ieder kind krijgt namelijk een foto van de fotoshoot om in zijn of haar fotolijstje te doen en ze mogen zelf kiezen of dat de groepsfoto wordt, of de foto waarop ze samen met de jarige op staan. 

Als de fotolijstjes mooi versierd zijn en de foto's erin zitten, krijgt iedereen nog een goodiebag van DoDiLa Foto's, met leuke verrassingen erin! 

Én een echt Fotomodel Diploma kan natuurlijk niet ontbreken! Uitgereikt door DoDiLa Foto's en met de naam van ieder kind erop.

 

Lijkt het je leuk, of wil je meer weten, neem dan snel contact op!

 

Hieronder een overzicht van de verschillende pakketten waar je uit kunnen kiezen tijdens de boeking.

 

 

 

Kinderfeestje Lisanne!

Kinderfeestje Dayna!

Kinderfeestje Rozemarijn!

Klik op de afbeelding voor een vergroting!

Ga naar het Contactformulier.