Love-Shoot

 

Ben je op zoek naar een origineel cadeau om jouw geliefde of partner te kunnen verrassen?

Wat dacht je van een Love-Shoot voor jullie samen? Samen gaan we bijvoorbeeld de natuur in en gaan we de liefde die jullie voor elkaar voelen, overbrengen op beeld. Daarom vraag ik bij de boeking naar jullie verhaal. Hoelang zijn jullie al samen? Hoe hebben jullie elkaar ontmoet en wat vind jij nou écht het allerleukste aan de ander? Op deze manier ken ik jullie verhaal al een beetje meer en dit helpt tijdens een Love-Shoot.

Hebben jullie een speciale locatie in gedachten, die een bijzondere betekenis heeft voor jullie samen, deel dit met mij en wie weet kunnen we op die locatie jullie Love-Shoot plaats laten vinden. Dat ene plekje waar de eerste kus plaats vond, of dat stukje park waar jullie samen vaak liepen in jullie verkering-tijd...

Een Love-Shoot is natuurlijk prachtig in de lente-,zomer-, of herfstmaanden. Maar wat dacht je van een Love-Shoot in de winter? Warme kleding aan, een sjaal en muts erbij en samen knuffelen en kroelen, om het wat warmer te krijgen. Houd elkaar lekker vast en geniet van elkaar... En met enkele aanwijzingen van mij erbij, staat jullie liefde voor elkaar gegarandeerd op de foto.

Een Love-Shoot is het perfecte cadeau voor hem of voor haar! 

 

Hieronder een overzicht van de verschillende pakketten waar jullie uit kunnen kiezen tijdens de boeking.
Hebben jullie vragen, of wil je toch nét iets anders, neem dan contact met me op en vraag maar raak!
Het is ook mogelijk om deze foto-shoot cadeau te geven, d.m.v. een cadeaubon! Hoe leuk voor haar of zijn verjaardag, of wat dacht je van Valentijnsdag of jullie jubileum?

 

 

Klik op de afbeelding voor een vergroting!

Ga naar het Contactformulier.