Special Projects

 

Soms wordt een fotograaf ingeschakeld voor speciaal project. Een foto-opdracht die niet standaard is en voor een fotograaf is dát een feestje! 'Thinking Outside The Box'! Deze worden dan ook op maat gemaakt. Vertel me wat je in gedachten hebt of welke situatie zich voor doet. Samen bespreken we deze speciale opdracht en maak ik een prijs op maat. Daarna is de keuze geheel aan jou!

 

Hieronder een kleine greep:

Speciale Locaties

Een speciale locatie, die jouw aanspreekt of waar je een bijzondere binding mee hebt. Het maakt een fotoshoot vaak nog persoonlijker en meer jij!

Deze Fotoshoots worden op maat gemaakt, nadat jij je wensen hebt verteld en we samen tot een geheel zijn gekomen.

Efteling - Shoot

De Efteling heeft enorm veel mooie plekjes voor een fotoshoot! Je kunt er alle kanten op. Heb je interesse in een fotoshoot met bijvoorbeeld je gezin of familie in hét attractiepark van Nederland? Neem dan contact met mij op en samen bespreken we jouw wensen.
Regelmatig komt het voor, dat ik word ingeschakeld tijdens een weekend weg met hele gezin of de hele familie. Tegenwoordig is het lastig om een geschikte datum te vinden waarbij iedereen kan deelnemen aan een fotoshoot. Tijdens zo'n weekend weg, is iedereen beschikbaar en heeft tijd voor elkaar. Dé uitgelezen kans om een fotoshoot te plannen! Ideaal dus als je een weekend verblijft in het hotel van de Efteling of in Bosrijk.
Voor een Fotoshoot in de Efteling vraag ik een toeslag van € 75,00 bovenop de prijzen die vermeld staan bij de Gezins-Shoots en Familie-Shoots. Daar zitten mijn entreekosten, parkeerkosten, en kilometervergoeding bij. Je eigen entreekosten en parkeerkosten, zijn uiteraard voor eigen rekening.

Party-Fotograaf

Foto's tijdens een feestje zijn altijd leuk! Een leuke herinnering aan een middag of avond waarbij jij je verjaardag, jubileum of promotie viert! Het starttarief is € 225,00 voor 3 uur aanwezigheid. Dit is uit te breiden met € 75,00 per uur.

Naast de foto's die op een USB-stick opgeleverd worden, krijg je ook een Fotoboek in het formaat 15x15cm van een prachtige kwaliteit!

Zie meer info onderaan deze pagina!

Last-Minute Spoed-Shoot:

Nog snel nieuwe foto's nodig (bijvoorbeeld werk gerelateerd)? Met een Spoed-Shoot krijg je binnen 24 uur 5 foto's binnen via Whatsapp. Deze foto's worden dan allemaal nawerkt en in hoge resolutie opgeleverd. Deze fotoshoot zal op een buiten-locatie naar keuze plaatsvinden of in je eigen omgeving (thuis of werklocatie). Deze fotoshoot duurt niet langer dan 15 á 20 minuten en is afhankelijk van de beschikbaarheid in mijn agenda.

 

Fotoshoot voor groepen groter dan 20 personen:

Regelmatig word ik gevraagd om een foto te maken van een grote groep. En met een grote groep doel ik op groepen van meer dan 20 personen. Omdat de wensen bij deze aanvragen enorm verschillen, worden deze prijzen op maat gemaakt. 

Klik op de afbeelding voor een vergroting!

Ga naar het Contactformulier.