Bedrijfs-Shoot

 

Als bedrijf of als ZZP'er zijnde, wil je een goed en vooral duidelijk beeld naar je (potentiële) klanten brengen. Wat doe je, waar staat je bedrijf voor, waar ligt je focus en hoe is de werkwijze. Hoe is de sfeer en waar bestaat het proces uit waarbij je jouw klanten uiteindelijk het product of dienst levert. Door middel van goede foto's is het mogelijk om dit duidelijk over te brengen en jouw verhaal te vertellen. 

Ieder bedrijf is anders en heeft een andere werkwijze en/of visie. Daarom is het fijn als je door middel van foto's, het verhaal achter jouw bedrijf duidelijk deelt met je klanten en de klanten die je graag in de toekomst wilt hebben. Ik ben van mening dat een voorgesprek erg belangrijk is tijdens een Bedrijfs-Shoot. Vertel mij wat je doet en wat je wilt vertellen / laten zien. Een foto van jou als ZZP'er of het personeel in je bedrijf netjes op een rij voor het bedrijfspand, is zo gemaakt. Maar juist door in beeld te brengen wat je doet, vertel je zó veel meer en laat je je klanten een kijkje nemen in jouw verhaal.

 

Nadat de foto's zijn opgeleverd aan jou, zal DoDiLa Foto's enkele foto's hiervan delen op haar Social Media kanalen (met jouw toestemming uiteraard) en door middel van een Introductie-Tekst vanuit jouw bedrijf (misschien met een eventuele aanbieding) zit er nog een stukje extra reclame bij ook.

 

Hieronder een klein overzicht van de Bedrijfs-Shoots die DoDiLa Foto's heeft mogen uitvoeren. 

Omdat elk bedrijf en elke ZZP'er anders is, worden Bedrijfs-Shoots op maat gemaakt. De prijzen onderaan deze pagina zijn vanaf prijzen én een richtlijn. Heb je andere wensen dan in de pakketten beschreven staan, geef dit dan zeker aan.

Kids Middag : Shoeby - Oosterhout

De Kids Middag van 18 november 2020 was weer een groot succes bij Shoeby Oosterhout. Veel knappe, lieve klantjes kwamen langs voor een een heerlijke verwennerij in de nieuw winkel in het centrum van Oosterhout. Shoeby regelde een gave outfit, de haarstyliste, de visagiste en daarna kwamen deze fotomodellen voor mijn camera. Weer een geweldige dag bij Shoeby.

Femke Creëert - Oosterhout

Femke is een heerlijk mens die graag andere leert hoe je prachtige creaties kan maken. Zij verzorgt workshops, cursussen en kinderfeestjes voor jong en oud.

Femke is tevens te volgen op social media, waar regelmatig nieuwe inschrijvingen starten voor leuke, huiselijke workshops.

Glunderkracht - Oosterhout

Kim is een kindercoach die door middel van spelletjes en activiteiten kinderen beter in hun kracht laat staan. 

Haar praktijk is te vinden op de Bredaseweg 106a in Oosterhout.

Dutch Danny Tattoo - Geertruidenberg

Danny van Ham (geboren te Oosterhout) heeft in de laatste paar jaar een mooi klantenbestand opgebouwd. Vol passie en liefde beoefend hij het artistieke vak van Tatoeëerder in de gemeente Geertruidenberg.

Blijven groeien, hygiëne en flexibiliteit staan bovenaan in deze Tattooshop.

Feestelijke Opening : ViaMitch - Oosterhout

Op 14 december 2019 opende Mitchel van de Ven zijn eerste winkel in het centrum van Oosterhout. Hier kunt u terecht op elk gebied van telefonie voor sterke prijzen. Het plan voor de toekomst is: minstens 15 vestigingen van ViaMitch.

Wethouder van der Helm van Oosterhout was aanwezig tijdens deze feestelijke dag om het lintje officieel door te knippen en het glas te heffen.

MP Nails and More - Oosterhout

MP Nails and More is de Nagelsalon van Melissa de Vos uit Oosterhout. Zij heeft in de laatste jaren een mooi en loyaal klantenbestand opgebouwd. Naast het verzorgen van je nagels is het ook mogelijk om verschillende verzorgende producten bij haar te kopen.

Mini & Me Foto-Shoot : Shoeby - Oosterhout

I.v.m. de nieuwe collectie van Nicolette van Dam voor Shoeby, organiseerde Shoeby Oosterhout een gezellige middag voor mama's en hun dochters met nieuwe kleding uit deze collectie,

Met een het kledingadvies van de dames van Shoeby, de make-up door Visagiste Carola Smans van Beauty Studio C. en een foto-shoot verzorgd door DoDiLa Foto's, was het plaatje compleet en hebben de dames een heerlijke middag gehad.

Ieder bedrijf is anders. In omvang, activiteiten, locatie en wensen. Daarom wordt iedere Bedrijfs-Shoot op maat gemaakt.

Een Bedrijfs-Shoot is al mogelijk vanaf € 165,00. 

 

Wat wil jij laten zien aan jouw potentiële en toekomstige klanten? Krachtige profielfoto's, de werkwijze, sfeerfoto's of een compleet totaal plaatje... Laat het weten via het Contactformulier.

En wij maken een vrijblijvende offerte op maat.