Black Background

 

Een fotoshoot met de Black Background is perfect voor een mooie profielfoto. Omdat de aandacht puur en alleen op het gezicht (en daarmee ook de gezichtsuitdrukking) ligt, noem ik deze fotoshoots ook wel 'Karakter-Shoot's'. Vooral met kinderen, probeer ik hun echte ik naar voren te laten komen. We maken grapjes tussendoor, praten over wat ze leuk vinden en op deze manier leer ik ze ook een beetje kennen. 

Tijdens een Black Background Shoot, kom ik bij jou op je thuis-locatie en neem ik de Zwarte Achtergrond mee. Omdat ik puur alleen daglicht gebruik tijdens deze fotoshoot, is het belangrijk dat we samen een plekje kunnen creëren, waar genoeg daglicht naar binnen komt en de Zwarte Achtergrond neer gezet kan worden. Vaak is dit naast een groot raam. 

Zoals je kunt zien in de foto's hierboven, raad ik aan om te starten met een zwart bovenstuk. Dit omdat de gehele focus in de foto dan écht naar het gezicht gaat. Natuurlijk is er ruimte voor een kledingwissel, zodat je een variatie krijgt in de opgeleverde foto's.

 

Deze foto's zijn perfect voor een wanddecoratie in je woning of om cadeau te geven. DoDiLa Foto's heeft een mooie demo-set met daarin alle materialen die wij kunnen leveren. Wij hebben een fijne samenwerking met dé beste drukker op dit gebied. Zij leveren een hoge klantenservice en materialen van TOP kwaliteit! Naast de demo-set, hebben wij ook een folder met daarin de beschrijvingen en prijzen van de materialen en afmetingen. Vraag ernaar, als u interesse heeft!

Hieronder een voorbeeld van wat deze foto's kunnen doen in jouw woning en met de goede keuze voor het materiaal je inrichting compleet kunnen maken.

 

 

 

Foto 1 en 2: Wanddecoratie 'Foto Achter Plexiglas' met een Fuji Velvet Fotoafdruk en een glanzende afwerking.

Foto 3, 4, 5 en 6: Wanddecoratie 'Dibond'. De trend van dit moment! Mooi in een industriële inrichting. 

Klik op de afbeelding voor een vergroting!

Ga naar het Contactformulier.