Reviews

 

Heb je jouw Foto's ontvangen?
Laat hieronder een reactie achter en laat mij en bezoekers van deze website weten, wat jij vindt van DoDiLa Foto's ...
Super Bedankt !!!

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Stacy van Rijthoven
13 dagen geleden

Ik heb voor mijn vrijgezellenfeest een onwijs leuke fotoshoot gehad met mijn vriendinnen!
Het was super de foto's zijn geweldig en wat een leuke en toffe meid Ilona
Ze komt zelf met hele leuke ideeën voor de foto's.. En mocht je zelf nog leuke ideeën hebben staat ze daar helemaal open voor.
Voor iedereen een aanrader!!

Ilona - DoDiLa Foto's
13 dagen geleden

Wat ontzettend lief Stacy!
Ik vond het een eer om jou samen met je vriendinnen op de foto te mogen zetten tijdens jouw vrijgezellendag! De foto's waren meer dan geslaagd, maar wat wil je met zo'n leuke groep vriendinnen!
Nog even en dan mag jij je ja-woord gaan zeggen, ik wens je nogmaals een onwijs fijne, liefdevolle en heerlijke trouwdag toe! Wie weet zien we elkaar nog eens!

Wendy Willart
13 dagen geleden

Een erg leuke fotoshoot gehad op een hele mooie, goed uitgekozen locatie. Ontzettend veel gelachen waardoor de foto's allemaal heel leuk en spontaan overkwamen. Ilona brengt echt haar passie over vanachter de camera naar de personen voor de camera, waardoor het "poseren" allemaal erg gezellig en vooral vanzelf gaat. Hier komen wij zeker nog een keer terug!!

Ilona - DoDiLa Foto's
13 dagen geleden

Wat ontzettend lief Wendy! Herkenbaar ook voor mij! Fotografie is zo'n mooi en uitdagend vak, zelfs nu in mijn vakantie kan ik het niet los laten haha. Hopelijk tot een volgende keer Wendy en Jay! xxx

Fan van Ewijk
13 dagen geleden

Wij hebben dit jaar een speedshoot gewonnen wat was het gaaf en leuk om te doen. We hebben super MOOIE foto's ontvangen. En ons gezinnetje inclusief de hond hebben genoten tijdens de shoot. We boeken snel weer een liefs bart nathalie damian caithlynn en natuurlijk een pootje van shelby

Ilona - DoDiLa Foto's
13 dagen geleden

Wat een lieve woorden weer Nathalie! Het was een feestje om jullie gezin inclusief speelse hond op de foto te mogen zetten. Hopelijk tot de volgende keer weer!

Ranjeeta
13 dagen geleden

Hele lieve leuke spontane fotograaf met goede instructies ! Kan niet wachten op mijn volgende shoot met Ilona !

Ilona - DoDiLa Foto's
13 dagen geleden

Wat lief Ranjeeta! De volgende fotoshoot met jou staat al vast en wordt zeker weer net zo bijzonder als de vorige! Tot snel!

Reva
2 maanden geleden

Wat een schitterende foto's, en wat doet ilona het goed met de kinderen. Wij zijn er super blij mee

Ilona - DoDiLa Foto's
2 maanden geleden

Ah wat super lief! Dank jullie wel! En ik zie jullie heel graag weer terug tijdens de 'Herfst-Editie' van het Speed-Shooten in oktober.
Veel plezier met de foto's...!

Anouk van Eijsden
4 maanden geleden

In de voorjaarsvakantie was het zover de fotoshoot van mijn zoontje en mij, ik had er ontzettend veel zin en mijn zoontje iets minder. Maar die was binnen no time los bij Ilona, echt super leuk hoe je dat hebt aangepakt! Met als resultaat heel veel mooie foto's met natuur en stoer zoals mijn zoontje wilde bij de skateboard baan en de graffiti. super combinatie! nu nog een keuze maken welke hier mega groot aan de muur komt te hangen, dank je wel Ilona! Zo blij mee!

ILona - DoDiLa Foto's
3 maanden geleden

Wat super leuk om te horen Anouk! Het was écht een feestje om jullie beide voor mijn lens te hebben...! Nogmaals heel veel plezier met de foto's en tot snel!

Melissa
4 maanden geleden

Ik had Ilona benaderd om foto’s te laten maken van mijn nagelstudio! Dit is het waard geweest, ben enorm blij met het resultaat. Ilona bedankt!

Ilona - DoDiLa Foto's
4 maanden geleden

Bedankt Melissa! Het was erg fijn en gezellig om bij jou in je nagelsalon een Bedrijfs-Shoot te houden! Bedankt voor je gastvrijheid, en natuurlijk veel plezier van de foto's!

Candy de rooij
5 maanden geleden

Super leuke foto's laten maken van mijzelf van mij beroep als "chef broikes" als verhaal. Was een hele leuke ervaring. Had zelf nog nooit foto's laten maken. Ilona was heel professioneel en we hebben er samen een mooie repotage van gemaakt! Super bedankt Ilona!

Ilona - DoDiLa Foto's
5 maanden geleden

Lieve Candy, het was een feestje om te mogen doen! Veel plezier met de foto's!

Carmen lazaroms
5 maanden geleden

Zo enorm blij met de foto’s van de ‘karaktershoot’ van mijn 2 zoontjes
Wauw. Ze komen hier gigantisch groot aan de muur
Duizendmaal dank Ilona!!! X

Ilona - DoDiLa Foto's
5 maanden geleden

Heel erg blij dat ik deze speciale Foto-Opdracht mocht doen!
Ben zelf ook erg blij met het resultaat, maar ook erg benieuwd naar het échte resultaat als de mega grote afdrukken bij jullie in de woonkamer hangen!
Nogmaals Bedankt!