Newborn-Shoot

 

Gefeliciteerd met jullie zwangerschap! Hoe je het ook went of keert... Het blijft een wonder om een geheel nieuw mensje in je buik te mogen dragen.

Het is wenselijk (i.v.m. agenda-drukte) om tijdens je zwangerschap al een Newborn-Shoot te boeken. Op deze manier, houd ik altijd ruimte open in mijn agenda, in de weken vóór en ná je uitgerekende datum. Mochten jullie speciale wensen hebben, zijn er broertjes/zusjes aanwezig of heb je voorkeuren, geef dit dan ook aan tijdens je boeking. Zo kan ik hier altijd rekening mee houden.  Jullie ontvangen een bevestigings-mail, nadat we contact hebben gehad en jullie de Newborn-Shoot hebben geboekt.

 

Tijdens een Newborn-Shoot neem ik verschillende dekentjes, kleedjes en decoratie mee naar jullie thuis-locatie. Want bij jullie thuis voelen jullie en jullie wondertje zich toch het meest op hun gemak. Zeker in de kraamperiode. Ook broertjes en/of zusjes zijn thuis toch meer op hun gemak en meer hun zelf. Jullie kunnen aangeven welke kleuren je aanspreken en wat voor setting jullie mooi vinden, natuurlijk mag dit ook al tijdens de boeking. 

Uiteraard is er altijd tijd voor een voeding tussendoor of het wisselen van een luier. Zo kunnen we in alle rust mooie foto's maken van een relaxte baby...

 

Hieronder een overzicht van de verschillende pakketten waar jullie uit kunnen kiezen tijdens de boeking.

Hebben jullie vragen, of wil je toch nét iets anders, neem dan contact met me op en vraag maar raak!

Het is ook mogelijk om deze fotoshoot cadeau te geven, d.m.v. een cadeaubon! Hoe leuk, bijvoorbeeld tijdens een Babyshower en een Gender Reveal Party! 

 

 

Klik op de afbeelding voor een vergroting!

Ga naar het contactformulier.