Speed-Shooten

 

Wat is Speed-Shooten?

Dit idee is een jaar voor ik mijn onderneming begon, al ontstaan in mijn hoofd. Ik wilde graag een dag organiseren waarbij we 'een soort van' speed-daten maar dan in de vorm van een foto-shoot. De prioriteit voor mij was, dat mensen voor een klein bedrag een paar mooie foto's zouden ontvangen, natuurlijk met de gebruikelijke service van DoDiLa Foto's.

Tijdens het Speed-Shooten gaan we 10 minuten foto's maken van jezelf, je gezin, je kinderen of je hele familie, dit mag je opgeven bij inschrijving. Heb je speciale wensen of ideeën in je hoofd, laat mij dat dan ook zeker weten. Ook tijdens het Speed-Shooten is hier (indien mogelijk) tijd voor. De gehele dag staat volgepland met mensen die elk 10 minuten een fotoshoot hebben bij mij. Soms wordt er gekozen om twee keer 10 minuten te boeken, die keuze is geheel aan jullie uiteraard. Na deze dag ga ik aan de slag met de nabewerking. Ook krijgt ieder van jullie een klein voorproefje, om jullie alvast íets te kunnen laten zien. Als alle foto's van alle foto-shoots klaar zijn, worden deze overgezet op een USB-stick van DoDiLa Foto's en zijn ze klaar om opgeleverd te worden.

 

De eerste editie was meteen een succes op 22 juni 2019! Veel mensen hadden zich opgegeven en zijn allemaal tevreden met het resultaat. Er waren zelfs mensen die óók naar de tweede editie in oktober 2019 zijn gekomen! Een groter compliment kun je niet krijgen als Fotograaf!

Binnen 2 dagen was de inschrijving voor de tweede editie van het Speed-Shooten: Herfst Editie op 5 oktober 2019 al opperdepop volgeboekt!! Wauw!!

 

Daarom komt er weer een nieuwe editie, de derde alweer! Op zaterdag 30 november organiseert DoDiLa Foto's de Kerst Editie van het Speed-Shooten!

De reserveringen gaan erg hard! Binnen 1 dag, zitten we al over de helft vol, dus wees op tijd met het reserveren van JOUW plekje!

 

Hopelijk tot snel!

 

Speed-Shooten - Herfst Editie (2e editie) - 05 oktober 2019

Ook de tweede editie van het Speed-Shooten was een enorm succes! Zo groot, dat binnen 2 dagen de gehele dag stond volgepland!

Dit keer was het thema Herfst, kan ook niet anders, want qua kleuren etc. is dit hét mooiste seizoen voor een fotoshoot. Dus voor mij als fotograaf een waar feestje. Wat het feestje afmaakte, waren al die lieve en enthousiaste mensen die voor mijn lens stonden. In totaal 69 mensen...! 

De veel gestelde vraag wanneer er weer een nieuwe editie zou komen, liet mij geen andere keuze dan de derde editie alweer in te plannen...

 

Bedankt lieve klantjes voor deze meer dan geslaagde dag!!

Speed-Shooten - 1e editie - 22 juni 2019

Wat een heerlijke editie was de allereerste van het Speed-Shooten op 22 juni 2019! In verband met het slechte weer moesten we de oorspronkelijk datum, 8 juni, verzetten naar de 22e, maar dat was het dubbel en dwars waard. Want wat een prachtig weer kregen we er voor terug!

Hierboven enkele foto's van deze mooie dag. Lieve allemaal, bedankt dat jullie zijn gekomen naar de allereerste editie.

 

Groetjes, Ilona