Speed-Shooten

 

Wat is Speed-Shooten?

Dit idee is een jaar voor ik mijn onderneming begon, al ontstaan in mijn hoofd. Ik wilde graag een dag organiseren waarbij we 'een soort van' speed-daten maar dan in de vorm van een foto-shoot. De prioriteit voor mij was, dat mensen voor een klein bedrag een paar mooie foto's zouden ontvangen, natuurlijk met de gebruikelijke service van DoDiLa Foto's.

Tijdens het Speed-Shooten gaan we 10 minuten foto's maken van jezelf, je gezin, je kinderen of je hele familie, dit mag je opgeven bij inschrijving. Heb je speciale wensen of ideeën in je hoofd, laat mij dat dan ook zeker weten. Ook tijdens het Speed-Shooten is hier (indien mogelijk) tijd voor. De gehele dag staat volgepland met mensen die elk 10 minuten een fotoshoot hebben bij mij. Soms wordt er gekozen om twee keer 10 minuten te boeken, die keuze is geheel aan jullie uiteraard. Na deze dag ga ik aan de slag met de nabewerking. Ook krijgt ieder van jullie een klein voorproefje, om jullie alvast íets te kunnen laten zien. Als alle foto's van alle foto-shoots klaar zijn, worden deze overgezet op een USB-stick van DoDiLa Foto's en zijn ze klaar om opgeleverd te worden.

 

De eerste editie was meteen een succes op 22 juni 2019! Veel mensen hadden zich opgegeven en zijn allemaal tevreden met het resultaat. Er zijn zelfs mensen die óók naar de tweede editie in oktober 2019 komen! Een groter compliment kun je niet krijgen als Fotograaf!

Binnen 2 dagen was de inschrijving voor de tweede editie van het Speed-Shooten op 5 oktober 2019 al opperdepop volgeboekt!

 

Juist door dít enthousiasme, heb ik er weer ontzettend veel zin in!!

Tot dan!

 

Speed-Shooten - Herfst Editie 2019

Speed-Shooten - 1e editie - 22 juni 2019

Wat een heerlijke editie was de allereerste van het Speed-Shooten op 22 juni 2019! In verband met het slechte weer moesten we de oorspronkelijk datum, 8 juni, verzetten naar de 22e, maar dat was het dubbel en dwars waard. Want wat een prachtig weer kregen we er voor terug!

Hierboven enkele foto's van deze mooie dag. Lieve allemaal, bedankt dat jullie zijn gekomen naar de allereerste editie.

 

Groetjes, Ilona