Speed-Shooten

 

Wat is Speed-Shooten?

Dit idee is een jaar voor ik mijn onderneming begon, al ontstaan in mijn hoofd. Ik wilde graag een dag organiseren waarbij we 'een soort van' speed-daten maar dan in de vorm van een foto-shoot. De prioriteit voor mij was, dat mensen voor een klein bedrag een paar mooie foto's zouden ontvangen, natuurlijk met de gebruikelijke service van DoDiLa Foto's.

Tijdens het Speed-Shooten gaan we 10 minuten foto's maken van jezelf, je gezin, je kinderen of je hele familie, dit mag je opgeven bij inschrijving. Heb je speciale wensen of ideeën in je hoofd, laat mij dat dan ook zeker weten. Ook tijdens het Speed-Shooten is hier (indien mogelijk) tijd voor. De gehele dag staat volgepland met mensen die elk 10 minuten een fotoshoot hebben bij mij. Soms wordt er gekozen om twee keer 10 minuten te boeken, bijvoorbeeld bij grote gezinnen of families, die keuze is geheel aan jullie uiteraard. Na deze dag ga ik aan de slag met de nabewerking. Ook krijgt ieder van jullie een klein voorproefje. Als alle foto's klaar zijn, worden deze op USB-stick geplaatst en verpakt in een toepasselijke cadeauverpakking, eventueel op thema van de editie van het Speed-Shooten. Door middel van een bericht van mij, horen jullie wanneer  de foto's afgehaald kunnen worden.

 

Nieuw in 2020!

Speed-Shooten Stempelkaart : Omdat ik zag dat er veel mensen zijn die trouw naar elke editie komen, heb ik een Speed-Shoot Stempelkaart in het leven geroepen. Met deze stempelkaart spaar je voor een leuke korting die ingeleverd kan worden tijdens een deelname van het Speed-Shooten. Vraag ernaar tijdens het Speed-Shooten!

Hergebruik USB-Stick van DoDiLa Foto's : Daarnaast is het nu ook mogelijk om de USB-stick van DoDiLa Foto's te hergebruiken tijdens het Speed-Shooten. Heb je in een voorgaande editie een USB-stick ontvangen, en wil je deze bij de komende editie weer gebruiken? Geef dit aan bij de boeking!! Neem dan deze USB-stick mee, in een gesloten envelop mét je naam erop!!

 

De volgende editie staat gepland op:   ZATERDAG 11 APRIL 2020 !  En wordt natuurlijk de 'Lente Editie'!

Binnen 2 dagen was deze Editie alweer volgeboekt, je kunt je wel opgeven voor de reservelijst, mocht er iemand uitvallen: Doe dat snel via het Contactformulier.

 

Mócht er in februari of maart 2020 in het weekend een pak sneeuw vallen, dan lassen we een Last-Minute 'Let It Snow' Editie in! Duimen jullie mee?

3e Editie Speed-Shooten - Kerst Editie - 30 november 2019

Locatie: Zuivelboerderij de Driehoek in Oosterhout.

2e Editie Speed-Shooten - Herfst Editie - 05 oktober 2019

Locatie: Park Brakenstein in Oosterhout.

1e Editie Speed-Shooten - 22 juni 2019

Locatie: Park Brakenstein in Oosterhout.

Klik op de afbeelding voor een vergroting!