Speed-Shooten

 

Wat is Speed-Shooten?

Dit idee is een jaar voor ik mijn onderneming begon, al ontstaan in mijn hoofd. Ik wilde graag een dag organiseren waarbij we 'een soort van' speed-daten maar dan in de vorm van een foto-shoot. De prioriteit voor mij was, dat mensen voor een klein bedrag een paar mooie foto's zouden ontvangen, natuurlijk met de gebruikelijke service van DoDiLa Foto's.

Tijdens het Speed-Shooten gaan we 10 minuten foto's maken van jezelf, je gezin, je kinderen of je hele familie, dit mag je opgeven bij inschrijving. Heb je speciale wensen of ideeën in je hoofd, laat mij dat dan ook zeker weten. Ook tijdens het Speed-Shooten is hier (indien mogelijk) tijd voor. De gehele dag staat volgepland met mensen die elk 10 minuten een fotoshoot hebben bij mij. Soms wordt er gekozen om twee keer 10 minuten te boeken, bijvoorbeeld bij grote gezinnen of families, die keuze is geheel aan jullie uiteraard. Na deze dag ga ik aan de slag met de nabewerking. Ook krijgt ieder van jullie een klein voorproefje. Als alle foto's klaar zijn, worden deze op USB-stick geplaatst en verpakt in een toepasselijke cadeauverpakking, eventueel op thema van de editie van het Speed-Shooten. Door middel van een bericht van mij, horen jullie wanneer  de foto's afgehaald kunnen worden.

 

Nieuw in 2020!

Speed-Shooten Stempelkaart : Omdat er veel mensen zijn die trouw naar elke editie komen, heb ik een Speed-Shoot Stempelkaart in het leven geroepen. Met deze stempelkaart spaar je voor een leuke korting die ingeleverd kan worden tijdens een deelname van het Speed-Shooten. Vraag ernaar tijdens het Speed-Shooten!

 

Deelnemen? Neem snel contact op via het Contactformulier!

Inschrijven nieuwe editie:

 

Via onderstaande link kunt u zich inschrijven voor de eerstvolgende editie!

Inschrijven : Herfst Editie - zaterdag 10 oktober 2020!

 

 

VIP Lijst !

Altijd als eerste de mogelijkheid om je op te geven voor het Speed-Shooten?
Én als eerste jouw voorkeur qua dagdeel opgeven?
Schrijf je dan in voor de VIP Lijst voor het Speed-Shooten bij DoDiLa Foto’s!
Daarnaast hoef je niet elke keer bij inschrijving al je gegevens door te geven. Alleen (eventueel) enkele vragen met betrekking tot het aantal personen etc.

Schrijf je snel in, want we hebben een beperkt aantal plaatsen op deze unieke VIP Lijst!

 

Hieronder alle voordelen/kortingen als je ingeschreven staat op de VIP Lijst voor het Speed-Shooten:

Als eerste inschrijven voor nieuwe Editie Speed-Shooten:
Iedereen op de VIP Lijst krijgt als eerste de uitnodiging om zich in te schrijven voor het Speed-Shooten. Zo krijg je 1 dag eerder de kans om je in te schrijven én je voorkeur op te geven voor ochtend/middag.

10% korting op 2e Tijdvak!
Bij inschrijving boek je 1 tijdvak. Ook kan je een 2e tijdvak boeken, zo heb je meer tijd en dus ook meer foto’s bij oplevering. Ideaal voor grotere gezinnen en families. De tijdvakken moeten achter elkaar ingepland worden. Het is niet mogelijk om een tijdvak voor iemand anders te boeken en van deze korting gebruik te maken.

10% korting op de gehele collectie Houten Foto Cadeaus:
Iedereen die op de VIP lijst van het Speed-Shooten staat, ontvangt altijd 10% korting op de gehele collectie van de Houten Foto Cadeaus! Deze korting is niet te combineren met andere acties en/of kortingen met betrekking tot deze collectie. Ook buiten de periode van het Speed-Shooten geldt deze korting, dus: het gehele jaar geldig!!!

GRATIS  1 Foto-afdruk!
Bij oplevering van de foto’s op USB-stick, ontvangt iedereen op de VIP Lijst een fotoafdruk van 13x18cm GRATIS!! Hiervoor rekenen wij uiteraard géén extra kosten!

 

Inschrijven als VIP? Neem snel contact op via het Contactformulier!

Voorgaande edities:

6e Editie Speed-Shooten - de Black Background Editie 2.0! - 22 augustus 2020

Locatie: de Pannehoef in Oosterhout

5e Editie Speed-Shooten - de Summer Vibes Editie - 11 juli 2020

Locatie: Sureau Boswachterij Dorst.

4e Editie Speed-Shooten - de Black Background Editie - 06 juni 2020

Locatie: de Pannehoef in Oosterhout.

3e Editie Speed-Shooten - Kerst Editie - 30 november 2019

Locatie: Zuivelboerderij de Driehoek in Oosterhout.

2e Editie Speed-Shooten - Herfst Editie - 05 oktober 2019

Locatie: Park Brakenstein in Oosterhout.

1e Editie Speed-Shooten - 22 juni 2019

Locatie: Park Brakenstein in Oosterhout.

Hieronder de Algemene Info over het Speed-Shooten:

Klik op de afbeelding voor een vergroting!