Cake-Smash Shoot

 

Het gaat zo ontzettend snel en alle clichés kloppen rondom kinderen!

Die allereerste verjaardag is bijzonder en zó speciaal. Jullie kleintje begint misschien al de eerste stapjes te zetten en lekker te brabbelen de hele dag. Bij ons is het mogelijk om een compleet pakket af te nemen voor een Cake-Smash Shoot. Een mooi pakket waarin die allereerste verjaardag centraal staat, maar ook jullie als gezin. Naast de foto's met het taartje, maken we ook zeker enkele foto's van jullie als gezin. Dus eigenlijk een Cake-Smash Shoot + Gezins-Shoot in één!

Het taartje wordt met passie en liefde vers bereid door dé taartenspecialist van Oosterhout, Nuttig&n. Dit taartje wordt voorafgaand aan de Foto-Shoot opgehaald door ons en meegenomen naar de afgesproken locatie. Tijdens de boeking is het mogelijk om enkele speciale wensen door te geven, denk aan de kleuren of figuurtjes die je graag er op wilt.

 

Omdat wij alléén op buitenlocaties een Cake-Smash Shoot verzorgen, is het alleen mogelijk om deze te boeken in de maanden maart t/m oktober. In deze maanden zijn de buitentemperaturen redelijk tot heerlijk. Wilt u in de maanden november t/m februari een Cake-Smash Shoot? Neem dan even contact met ons op!

 

Het complete pakket dat speciaal is gemaakt voor de Cake-Smash Shoot is:

- Foto-Shoot met taartje

- Gezins-Shoot

- het Taartje van Nuttig&n uit Oosterhout

- Foto's op USB-stick opgeleverd

- Fotoboek (standaard)

- Fotoafdruk (13x18cm)

 

Ook is het mogelijk om uitnodigingen bij te boeken voor € 22,50 per set van 10 stuks met standaard witte enveloppen.

Liever bijpassende enveloppen? Deze zijn € 5,95 per set van 10 stuks.

 

Heb je nog vragen, of wil je de Cake-Smash Shoot van jouw kindje boeken? Neem dan snel contact op via het contactformulier!

 

PS: wacht niet te lang met het boeken van deze Foto-Shoot!

i.v.m. eventuele uitnodigingen én het versturen hiervan, moet de Cake-Smash Shoot ruime tijd vóór de 1e verjaardag plaatsvinden!

 

Klik op de afbeelding voor een vergroting!