Gezins-Shoot  &  Familie-Shoot

 

Het mooiste aan het verzorgen van een Gezins-Shoot of Familie-Shoot, is de variatie van volwassenen, kinderen, huisdieren, locaties en zelfs het weer. Geen één fotoshoot is hetzelfde en daarom voor mij een feestje! Dát feestje wil ik ook jullie graag laten beleven tijdens een fotoshoot. En in de tijd van de vele selfies, is het een verademing én een groot verschil om ook foto's te hebben van prachtige kwaliteit en in hoge resolutie waarbij íedereen op de foto staat. 

Tijdens de boeking vraag ik naar de gezinsleden die deelnemen aan de fotoshoot. Hoeveel kinderen zijn erbij en in welke leeftijd? En zijn er dingen die ik moet weten? Op deze manier kan ik me goed voorbereiden op de fotoshoot die gaat komen. Kinderen vinden het vaak toch spannend of hebben eigenlijk helemaal geen zin. Stiekem vind ik kinderen het leukste om te mogen fotograferen, hun spontaniteit, puurheid, eigenheid en onvoorspelbaarheid is het allermooiste om vast te leggen. Ik geniet daar écht van!

Bij aanvang stel ik me ook altijd voor aan de kinderen, en vraag of ze er zin in hebben. En het feit dat ik vermeld dat er een lekkere traktatie is aan het einde van de fotoshoot, wil toch vaak het ijs al breken. We nemen de tijd en forceren niets!! Daarom maken we niet alleen de standaard geposeerde foto's, maar ook de spontane, soms lachwekkende, maar o-zo herkenbare foto's. Dát zijn dan ook vaak de foto's die het meest dierbaar zijn. Want op die manier staat diegene erop, gewoon zoals hij of zij is! Lachen naar het vogeltje kan vrijwel iedereen, maar die ene blik of die ene lach is kostbaar! Ik heb er mijn eigen maniertjes voor, soms met een grapje over scheetjes of dat we een opdrachtje doen, maar het komt altijd goed! Daarnaast maken we verschillende samenstellingen: de groepsfoto's, alleen de kinderen, alleen de volwassenen, per gezin, de jongens en de meisjes apart, portretfoto's, etc. etc....

 

Tijdens een Gezins-Shoot of Familie-Shoot neem ik (soms) enkele attributen mee, afhankelijk van het seizoen en de locatie. En natuurlijk (!!) neem ik de lekkere traktatie mee voor de kinderen die zij aan het einde krijgen. Heb je speciale wensen, geef dit zeker aan!

 

Hieronder een overzicht van de verschillende pakketten waar je uit kunt kiezen tijdens de boeking.
Heb je vragen, of wil je toch nét iets anders, neem dan contact met me op en vraag maar raak!
Het is ook mogelijk om deze fotoshoot cadeau te geven, d.m.v. een cadeaubon! Denk aan een verjaardag, Moederdag, Vaderdag of de Feestdagen!

 

 

Klik op de afbeelding voor een vergroting!

Ga naar het contactformulier.