A Magical Super DeLuxe Love-Shoot

 

Bij DoDiLa Foto's hebben we verschillende mogelijkheden voor fotoshoots... Familie, Newborn, Bruiloften en ook een Love-Shoot. 

Maar déze is wel een hele speciale en bijzondere Love-Shoot... Namelijk de Magical Super DeLuxe Love-Shoot! Speciaal voor tortelduifjes en geliefden die dit samen willen ervaren en beleven. Je geliefde verrassen met deze unieke Love-Shoot is ook té gek! Vertel hem of haar dat die dag vrij gehouden moet worden en jullie liefde zal stralen op elke foto die jullie uiteindelijk opgeleverd krijgen.

 

Hoe ziet deze dag eruit?

Bij interesse van deze foto-shoot, gaan we samen op zoek naar een geschikte datum. Dit is ook in overleg met de locatie, visagiste en haarstyliste. 

Op afgesproken datum en tijd zal ik jullie komen ophalen op jullie opgegeven adres. Vanuit daar gaan we langs de Visagiste en Haarstyliste en word jij heerlijk verwend met een mooi kapsel en een make up die samen aansluiten en bij jou past. Niet te overdreven, maar precies zoals jij bent. Op die manier voel jij je fijn en zal je ook comfortabel en gewoon zoals je bent op de foto's stralen. Manlief mag zich op dit moment vermaken met een tijdschrift / boek onder het genot van een kopje koffie of thee. De visagie wordt verzorgd door Carola van Beauty Studio C. en de haarstyling wordt verzorgd door Robin van Look Kapsalon, beide uit Oosterhout, Noord-Brabant. Deze dames zijn toppers in hun vakgebied en met liefde en passie gaan zij samen aan de slag.

Hierna gaan we samen richting de prachtig en o-zo-mooie locatie. Een écht WAUW-locatie! Het is een autorit van ca. 1 uur. Zorg dus voor een opgeladen telefoon ;)

Bij aankomst zal je je ogen uitkijken... Samen gaan we zorgen voor een geslaagde foto-shoot, waarbij jullie liefde voor elkaar op de foto te zien zal zijn.

Na ca. 45 minuten à 1 uur is de foto-shoot klaar en zal ik jullie op jullie thuisadres weer afzetten. Binnen enkele dagen ontvang 1-3 voorproefjes en na ca. 2 weken zal de gehele foto-shoot door middel van een usb-stick in cadeauverpakking én een fotoboek in het formaat 15x15cm worden opgeleverd. De kleur van de cover is jullie eigen keuze, deze mag je aangeven tijdens de foto-shoot.

 

Upgrades en extra's :

- Extra set van 10 foto's : + € 47,50

- Extra persoon foto-shoot :   + € 17,50 per persoon (+ 2 extra foto's bij oplevering)

- Extra persoon Visagie en/of Haarstyling : in overleg

- Upgrade Fotoboek - Formaat : vanaf € 5,00

- Upgrade Fotoboek - Tekst op Cover (bijvoorbeeld jullie namen) : vanaf € 25,00

- Fotoafdrukken (TOP kwaliteit) bij bestellen : zie folder bij oplevering / op aanvraag

- Wanddecoratie (TOP kwaliteit) bij bestellen : zie folder bij oplevering / op aanvraag

- Hapje en Drankje tijdens autorit : vanaf € 12,50 per 2 personen.

- Voor boekingen op vrijdag, zaterdag en zondag geldt een toeslag van € 12,50

 

 

Samenwerking:

Visagie: Beauty Studio C.    =    https://beautystudioc.nl/ 

Haarstyling: Look Kapsalon.   =    http://lookkapsalon.nl/ 

 

Ter introductie van deze unieke belevenis, is er een speciale korting! Zie hieronder.

 

Klik op de afbeelding voor een vergroting.

Deze té gekke en complete Magical Super DeLuxe Love-Shoot boeken?

Vul onderstaand formulier in en we nemen z.s.m. contact met je op!

Recensie Stefan & Marloes ( 16 augustus 2020 ) :

" Wat een prachtige dag en wat hebben wij genoten! Wij hadden het geluk dat Ilona (DoDiLa Foto's) ons heeft uitgekozen voor de Love-Shoot op een geweldig gave locatie. Ze heeft alles fantastisch geregeld.

Zo werden we thuis opgehaald en meegenomen naar Look Kapsalon waar ik in de watten werd gelegd door mijn haren in model te föhnen en prachtige make-up werd door Beauty Studio C. aangebracht. 

Hierna zijn we samen naar de locatie gereden. Eenmaal hier waren we onder de indruk door de betoverende locatie en zijn we begonnen. We hadden prachtig weer wat de locatie bijna een magisch tintje gaf. Ilona heeft ons goed begeleid in wat er van ons werd verwacht, zo gaf ze duidelijke tips en stelde ze ons leuke vragen waardoor er een vrolijk, maar vooral ontspannen sfeer ontstond.

We hebben enorm genoten van deze prachtige dag waarbij wij zijn vastgelegd zoals we zijn. De foto's hebben ons geraakt en geven prachtig weer hoe onze liefde is. Ze stralen professionaliteit uit, liefde en heel veel plezier.

Wij zijn dankbaar dat we onze mooie liefde samen met haar mochten vastleggen.

Dank je wel Ilona, je bent een top fotograaf! "