Speed-Shooten - Inschrijven

 

Inschrijven nieuwe editiE:

 

Op zaterdag 14 oktober a.s. is de Herfst editie van het Speed-Shooten. De herfst is en blijft een prachtige seizoen voor fotoshoots. De kleuren en het zachte licht is perfect.

Info:

 

Kosten per tijdvak :

€ 45,00 (6 foto's)

Kosten per 2 tijdvakken [= € 10,- korting ] :

€ 80,00 (12 foto's)

 

Ieder tijdvak is ca. 10-15 minuten. Heb je speciale wensen, laat ons dit weten d.m.v. het Boekingsformulier hieronder, of geef het even door via een appje op 0613056631.

Na ca. 2 weken worden alle foto's door middel van een download-link opgeleverd. De foto's worden nauwkeurig geselecteerd en na bewerkt. Het zal een mix van zwart/wit en kleur foto's zijn. Anders gewenst? Geef dit aan.

Bij het boeken van 2 tijdvakken [=20 minuten + 12 foto's] , krijgt iedereen € 10,00 korting.

Voor de kinderen wacht er uiteraard een leuke traktatie na afloop!

 

Bij deze editie zullen inschrijfkosten worden gevraagd á € 5,00 per tijdvak. Deze kosten worden later van de totale kosten afgehouden uiteraard. Bij annulering door de klant worden deze inschrijfkosten NIET teruggestort. Helaas wordt er steeds vaker op het laatste moment geannuleerd, hierdoor raakte onze planning in de war en waren wij ook veel tijd kwijt aan de voorbereidingen etc. van dit unieke concept. Wij hopen op jullie begrip.

Mocht het onverhoopt té slecht weer zijn deze dag, dan wordt deze editie verplaatst naar ZONDAG 22 OKTOBER ! Houdt hier rekening mee a.u.b.!

Boekingsformulier HErfst Editie :