Speed-Shooten - Inschrijven

 

Inschrijven nieuwe editie:

 

De Speed-Shooten edities van 2022 zitten erop! Op naar het nieuwe jaar!

Binnenkort zullen de inschrijvingen starten voor de Black Background editie op zaterdag 21 januari '23.

 

Info:

 

Samen met je gezin, je familie, vrienden/vriendinnen, of wat dacht je van gewoon alleen jijzelf? Super stoer en zó ontzettend leuk om te hebben. Opa en Oma met de kleinkinderen, het kan en mag allemaal!

 

Kosten per tijdvak :

€ 45,00

Kosten per 2 tijdvakken [= € 10,- korting ] :

€ 80,00

 

Ieder tijdvak is ca. 10-15 minuten. Heb je speciale wensen, laat ons dit weten d.m.v. het Boekingsformulier hieronder, of geef het even door via een appje op 0613056631.

Na ca. 2 weken worden alle foto's door middel van een download-link opgeleverd. De foto's worden nauwkeurig geselecteerd en na bewerkt. Het zal een mix van zwart/wit en kleur foto's zijn. 

Bij het boeken van 2 tijdvakken [=20 minuten + 12 foto's] , krijgt iedereen € 10,00 korting. Dit geldt voor de VIP Leden, maar ook voor iedereen die daar niet opstaat.

En natuurlijk, als vanouds, draaien we gezellige kerstmuziek en krijgt iedereen een lekkere traktatie!

 

Vanaf 2023 zal er bij de inschrijving van het Speed-Shooten inschrijfkosten worden gevraagd á € 5,00 per tijdvak. Deze kosten worden later van de totale kosten afgehouden. Bij annulering door de klant worden deze inschrijfkosten NIET teruggestort. Helaas wordt er steeds vaker op het laatste moment geannuleerd, hierdoor raakt onze planning in de war en zijn wij ook veel tijd kwijt aan de voorbereidingen etc. van dit unieke concept.