Speed-Shooten - Inschrijven

 

Inschrijven nieuwe editie:

 

De inschrijvingen zijn gestart voor de volgende editie van dit jaar: ' In de Bloemenkas '- editie op zaterdag 25 maart.

Nog maar enkele plekjes beschikbaar! Wees er snel bij!

 

Info:

 

Kosten per tijdvak :

€ 45,00

Kosten per 2 tijdvakken [= € 10,- korting ] :

€ 80,00

 

Ieder tijdvak is ca. 10-15 minuten. Heb je speciale wensen, laat ons dit weten d.m.v. het Boekingsformulier hieronder, of geef het even door via een appje op 0613056631.

Na ca. 2 weken worden alle foto's door middel van een download-link opgeleverd. De foto's worden nauwkeurig geselecteerd en na bewerkt. Het zal een mix van zwart/wit en kleur foto's zijn. Maar door de kleurrijke locatie, zullen er voornamelijk kleur foto's worden opgeleverd. Fotograaf maakt deze keuze. Anders gewenst? Geef dit aan.

Bij het boeken van 2 tijdvakken [=20 minuten + 12 foto's] , krijgt iedereen € 10,00 korting. Dit geldt voor de VIP Leden, maar ook voor iedereen die daar niet opstaat.

Voor de kinderen wacht er uiteraard een leuke traktatie na afloop en de gastheer heeft een leuke verrassing om mee te nemen naar huis!

 

Bij deze editie zullen inschrijfkosten worden gevraagd á € 5,00 per tijdvak. Deze kosten worden later van de totale kosten afgehouden uiteraard. Bij annulering door de klant worden deze inschrijfkosten NIET teruggestort. Helaas wordt er steeds vaker op het laatste moment geannuleerd, hierdoor raakt onze planning in de war en zijn wij ook veel tijd kwijt aan de voorbereidingen etc. van dit unieke concept. Wij hopen op jullie begrip.

Boekingsformulier : 'In de Bloemkas' Editie ( 25 maart '23)