Mogelijkheden

 

Er zijn vele takken in het vakgebied van Fotografie. Het mooie hieraan is, dat je altijd een uitdaging kan opzoeken of aangaan.

Maar je moet ook eerlijk hierin zijn naar jezelf en naar je klant, als het nog niet is waar je het zou willen. Daarom is Eerlijkheid een belangrijke steunpilaar voor mij. Ik zal nooit een Foto-Opdracht aannemen waarvan ik weet dat er weinig kans van slagen is, of waar ik weinig tot geen ervaring in heb. Dit altijd in overleg met jou uiteraard!

Door ervaring bied ik onder andere de volgende mogelijkheden aan. Natuurlijk is er altijd plaats voor een gesprek voor 'andere' mogelijke opdrachten!

Elke Foto-Opdracht wordt opgeleverd op een USB-stick van DoDiLa Foto's, in een uniek verpakt cadeaudoosje (eventueel op thema).

( Klik op de foto voor een vergroting! )

Fotoshoots (Familie, Gezin, Geliefden, Verloving, Zwangerschap, kinderen etc.) :

Fotoshoots worden het meest geboekt bij DoDiLa Foto's. Je kan al een fotoshoot boeken vanaf 1 persoon.
Of je nu alleen op de foto wilt, voor bijvoorbeeld je werk of je ZZP werkzaamheden, of je wilt een heerlijke LoveShoot boeken of samen met jouw Gezinnetje op de foto, het kan allemaal!
Ook is het mogelijk om iemand te verrassen, door bijvoorbeeld iemand mee te lokken voor zijn/haar verjaardag of tijdens een vrijgezellendag.
Ook kinderen komen regelmatig voor mijn lens. Soms vinden kinderen het allemaal maar spannend zo'n fotoshoot. Daarom neem ik in die gevallen ook alle tijd! Als er kinderen deelnemen aan de fotoshoot, gaat mijn vriendje 'Pappy' de Papegaai altijd mee! Ook heb ik aan het einde van de Fotoshoot, altijd een leuke verrassing voor de Kindjes!

Fotoshoot 'Black Background' :

Het is mogelijk om een fotoshoot te boeken met een zwarte achtergrond. Ik neem deze dan mee en bij jou thuis, zoeken we een geschikt plekje. Ik werk alleen met natuurlijk licht (daglicht) en dus is het handig als er wel enigszins wat daglicht naar binnen komt. Vaak zoeken we een plekje naast een raam. In verband met de beperkte afmeting van de achtergrond, is deze geschikt voor max. 3 á 4 personen per keer. Neem een kijkje in mijn portfolio voor voorbeelden met de zwarte achtergrond. 

Newborn Fotoshoot :

De meeste Newborn Fotoshoots worden gemaakt in de eerste 4 weken na de geboorte.
Rust is zó belangrijk voor die kleintjes, maar ook voor jullie nieuwe papa's en mama's. Daarom word alles in goed overleg gedaan en plannen we samen een Newborn Fotoshoot geheel naar jullie invulling. Tijd voor een onverwachte voeding? Geen probleem, neem je tijd!
Ik neem verschillende kleedjes, dekentjes, mandjes en andere fotoprops mee. Heb je zelf speciale wensen, dan hoor ik dat heel graag!

Tip! Reserveer al een plekje tijdens je zwangerschap voor de Newborn-Shoot. Jij geeft de uitgerekende datum door, ik zorg dat er altijd plaats is!

Baby's Eerste Jaar Pakket :

Onze kinderen groeien als kool en voor je het weet, zijn ze groter dan jij zelf bent. Daarom zijn juist tijdens die dierbare jaren, foto's zo belangrijk om een herinnering reëel te maken voor je zelf. Het eerste jaar van jullie kindje vliegt in een vogelvlucht voorbij, daarom is het bij DoDiLa Foto's mogelijk om een 'Baby's Eerste Jaar - Pakket' te boeken. Daarin wordt er op de volgende momenten een fotoshoot gepland: Nebworn (0-4 weken) - 4 á 6 maanden - 1 jaar.
Natuurlijk is het ook mogelijk om nog een 4e moment in te plannen, prijzen hiervan zijn in overleg.

Kinderfeestje / Meidenfeestje :

Samen met jouw Vriendjes en/of Vriendinnetjes een echte Fotoshoot op jouw feestje ? Hoe gaaf is dat ?!
Voor 8 kinderen (meer dan 8 = meerprijs) - inclusief Fotolijstje om te versieren - met allerlei versiersels en decoratie - 1 Foto print voor ieder kind -
een leuke verrassing voor de jarige uiteraard - en alle (na bewerkte) foto's op een USB-stick.

'Jouw eigen Fotograaf'-Uurtarief :

Op speciale dagen is het erg fijn om een Fotograaf te hebben. Denk aan je Bruiloft, Familiefeest, Verjaardag of bijvoorbeeld de communie van je kinderen.
Ook hiervoor kun je terecht bij DoDiLa Foto's. Ik hanteer 3 verschillende Uurtarieven per categorie. Dit in verband met de verwachte intensiviteit. Omdat zo'n dag meestal al duur genoeg is met alles wat erbij komt kijken, krijg je bij DoDiLa Foto's 10% korting op de Totaalprijs, bij een minimale afname van 5 uur!

Voor deze Foto-Opdrachten, plan ik graag een voorgesprek bij jullie thuis in.
Zodat we alles goed kunnen doorspreken, we elkaar leren kennen en weten we allebei wat we kunnen verwachten op die dag. Soms plannen we twee voorgesprekken in, dit is met name bij Bruiloften.

Bedrijfs-Shoot:

Als je een eigen bedrijf hebt en graag aan je (potentiële) klanten jezelf en je werk wilt laten zien, zijn goede foto's een mooie manier om dit over te brengen.

Elk bedrijf en elke ZZP'er is anders, daarom worden bedrijfs-shoots op maat gemaakt. 

Vertel iets over je bedrijf, wat je graag wilt laten zien aan je (potentiële) klanten en op welk platform. Samen maken we het draaiboek compleet en op basis hiervan maak ik een vrijblijvende offerte.

Foto Prints, Wand-decoratie en Foto Boeken:

Naast het verzorgen van Fotoshoots etc. is het ook mogelijk om uw foto's op verschillende materialen en afmetingen te bestellen. Er zijn Demo-sets aanwezig, zodat je kunt zien én voelen welk materiaal je het mooiste vindt, en het beste vindt passen in jouw inrichting. 

( Klik op de foto voor een vergroting! )